/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ A început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale. Imagini de la „Tipografia Centrală”

missing
14 octombrie 2020, ora 09:42

 A început tipărirea buletinelor de vot pentru cele 139 secții de votare deschise peste hotarele țării. Acestea sunt tipărite la „Tipografia Centrală” din Capitală. 

În total, vor fi tipărite 556 mii de buletine de vot, dintre care 467 600 în limba română şi 88 400 în limba rusă.

Buletinul de vot are lungimea de 236 mm, iar lăţimea – de 140 mm. Partea de sus a buletinului de vot conține inscripția „BULETIN DE VOT”, sub aceasta se va scrie tipul scrutinului „pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova” și data desfășurării acestuia „1 noiembrie 2020”.

Prețul unui buletin de vot este de 0,192 lei. Astfel, valoarea totală a tirajului de buletine pentru secțiile de votare deschise peste hotarele țării este de106 752 lei.

   

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram