Emisiile de gaze cu efect de seră generate de creșterea animalelor domestice în UE reprezintă 17 % din totalul emisiilor UE și dăunează mai mult climei decât toate autoturismele și van-urile puse cap la cap, potrivit unei noi analize a organizaţiei Greenpeace.

Amploarea problemei înseamnă că UE nu poate atinge obiectivele acordului de la Paris privind schimbările climatice și nu poate evita cele mai grave efecte ale defalcării climei, fără o reducere a numărului de animale de fermă.

Analiza realizată de Greenpeace a constatat, de asemenea, că emisiile anuale provenite din creșterea animalelor au crescut cu 6% între 2007 și 2018. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!