/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Noul VW Touareg eHybrid, împreună cu Touareg R, au eliminat din gamă versiunea cu V8 TDI

missing
14 octombrie 2020, ora 09:48

Grupul german Volkswagen a trimis la pensie cel mai mare și mai puternic motor turbodiesel. Unitatea EA898, V8 şi de 4.0 litri volum, a fost introdusă în 2016 şi a existat în versiune standard cu două turbocompresoare, dar şi în una asistată de un supercharger electric.

Până de curând, astfel de motoare puteau fi instalate pe maşini precum Audi A8, SQ7 și SQ8, Porsche Panamera (mai devreme), Bentley Bentayga și Volkswagen Touareg, dar în septembrie producția de mașini cu acest diesel a fost întreruptă.

SUV-urile celor de la Audi există acum pe site-ul oficial doar cu motorizarea TFSI pe benzină. Citeşte articolul mai departe şi află dacă îţi permiţi o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram