La primele ore ale dimineții, primarul Capitalei, Ion Ceban, a depus flori la monumentul celui mai longeviv primar al Chișinăului – Carol Schmidt. Acesta a venit singur la eveniment, cu un buchet de trandafiri albi. Ulterior, edilul, împreună cu reprezentanții administrației publice locale, a depus flori și a monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

De sărbătoarea Capitalei, primarul a transmis un mesaj de felicitare chișinăuienilor.

Vreau să felicit toți locuitorii municipiului Chișinău, să le spun cu mare drag felicitări, sănătate, prosperitate, bucurii de la cei dragi și împreună sunt sigur că vom reuși să schimbăm Chișinăul la față, să facem un oraș confortabil pentru toate vârstele, să facem un oraș în care să vrei să trăiești, să facem un oraș de care să ne mândrim”, a declarat edilul.

Totodată, primarul nu a existat să promită chișinăuienilor că proiectele începute în Capitală vor fi duse la bun sfârșit și chiar vor lua amploare.

Pentru Hramul orașului, autoritățile au pregătit un program artistic bazat pe activități în sectoarele Chișinăului.

Autoritățile nu renunță la Hramul Chișinăului. Programul prevede evenimente în toate sectoarele Capitalei

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!