/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Primarul Ion Ceban a depus flori la bustul lui Carol Schmidt și la Monumentul lui Ștefan cel Mare. Mesajul edilului

missing
14 octombrie 2020, ora 08:40

La primele ore ale dimineții, primarul Capitalei, Ion Ceban, a depus flori la monumentul celui mai longeviv primar al Chișinăului – Carol Schmidt. Acesta a venit singur la eveniment, cu un buchet de trandafiri albi. Ulterior, edilul, împreună cu reprezentanții administrației publice locale, a depus flori și a monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

De sărbătoarea Capitalei, primarul a transmis un mesaj de felicitare chișinăuienilor.

Vreau să felicit toți locuitorii municipiului Chișinău, să le spun cu mare drag felicitări, sănătate, prosperitate, bucurii de la cei dragi și împreună sunt sigur că vom reuși să schimbăm Chișinăul la față, să facem un oraș confortabil pentru toate vârstele, să facem un oraș în care să vrei să trăiești, să facem un oraș de care să ne mândrim”, a declarat edilul.

Totodată, primarul nu a existat să promită chișinăuienilor că proiectele începute în Capitală vor fi duse la bun sfârșit și chiar vor lua amploare.

Pentru Hramul orașului, autoritățile au pregătit un program artistic bazat pe activități în sectoarele Chișinăului.

Autoritățile nu renunță la Hramul Chișinăului. Programul prevede evenimente în toate sectoarele Capitalei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram