Pentru că astăzi în capitală este o sărbătoare importantă și Chișinăul a îmbrăcat straie de sărbătoare, redacția site-ul TV 8 vine cu câteva urări și mesaje de felicitare. 

„Există orașe care te amețesc prin frumusețea lor. Există orașe care te atrag prin oamenii care locuiesc în ele. Chișinăul nu face parte nici din prima, nici din a doua categorie. Și totuși mi-e tare drag, pentru că el are ceea ce nu are niciun oraș din lume – amintirea copilăriei și a adolescenței mele. Pe acestea nu le poți băga într-o valiză să le muți în alt oraș. Dragă Chișinău, eu nu am să-ți doresc să devii modern, verde, european sau smart. Îți doresc să ai oameni senini și cărora le pasă de tine!”, Mariana Rață, șefa departamentului online.

„Chișinău, îți doresc ca odată să ți se îndeplinească toate lucrurile bune pe care ți le promit viitorii primari”, Stela Televca, redactoră-șefă tv8.md.

„De ziua ta, oraș drag, îți doresc respect din partea locuitorilor și a oaspeților tăi. Să te dezvolți frumos, să devii o adevărată Capitală europeană și ca o Moldovă întreagă să fie mândră de tine”, Cristina Straton, reporteră tv8.md.

„Chișinău, îți doresc drumuri fără gropi, subterane fără glod, curți cu arbori și arbuști și funcționari care nu sunt corupți. La mulți ani”, Mihai Caragacean, reporter tv8.md.

„La mulți ani, Chișinău! Să ai parte de oameni care să te iubească și să te dezvolte”, Anastasia Rusu, reporteră tv8.md.

„La mulți ani, Chișinău, să ajungi o Capitală europeană cu un nivel de trai cât mai prosper!”, Svetlana Carțîn, reporteră tv8.md.

„Am venit în Capitală în studenție și iată deja de 13 ani când spun „acasă”, mă gândesc la Chișinău. La oamenii frumoși de aici, la locurile dragi, la emoțiile trăite. De ziua ta, îți doresc să inspiri în continuare locuitorii tăi, să creadă în forțele sale, să lupte pentru visurile lor și niciodată să nu lase mâinile în jos”,  Denis Zavorotnîi, digital manager tv8.md.

„La mulți ani, Chișinău. Să găzduiești doar oameni inspirați și care te iubesc”, Tatiana Bodorin, reporteră tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!