/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Graba strică treaba. Două mașini au fost grav avariate, în urma unui accident, la Peresecina

missing
14 octombrie 2020, ora 21:32

Două mașini au fost grav avariate, în urma unui accident rutier, care a avut loc astăzi la intrare în localitatea Peresecina. Șoferul unui automobil de marca „Renault” nu a păstrat distanța și a lovit cu putere un Mercedes, care se deplasa în față. Conducătorii auto nu au avut de suferit, iar automobilele au fost evacuate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13, la intrare în localitatea Peresecina, din raionul Orhei, lângă o stație peco. Angajații de acolo n-au văzut cum s-a produs accidentul, dar s-au apucat să strângă bucățile din autoturisme, care au rămas împrăștiate pe drum.

Din fericire, șoferii s-au ales doar cu răni ușoare și au refuzat spitalizarea. Potrivit poliției, aceștia nu se aflau în stare de ebrietate.

ELENA BĂIETRĂU, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP ORHEI: Un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, conducând automobilul de marca „Renault”, cu direcția spre Orhei, nu a păstrat distanța suficientă față de automobilul Mercedes, care se deplasa pe aceeași bandă, în aceeași direcție. Ca urmare, l-a tamponat în spate.”

Șoferul, care se face vinovat de producerea accidentului rutier, va fi sancționat cu o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram