Două mașini au fost grav avariate, în urma unui accident rutier, care a avut loc astăzi la intrare în localitatea Peresecina. Șoferul unui automobil de marca „Renault” nu a păstrat distanța și a lovit cu putere un Mercedes, care se deplasa în față. Conducătorii auto nu au avut de suferit, iar automobilele au fost evacuate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13, la intrare în localitatea Peresecina, din raionul Orhei, lângă o stație peco. Angajații de acolo n-au văzut cum s-a produs accidentul, dar s-au apucat să strângă bucățile din autoturisme, care au rămas împrăștiate pe drum.

Din fericire, șoferii s-au ales doar cu răni ușoare și au refuzat spitalizarea. Potrivit poliției, aceștia nu se aflau în stare de ebrietate.

ELENA BĂIETRĂU, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP ORHEI: Un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, conducând automobilul de marca „Renault”, cu direcția spre Orhei, nu a păstrat distanța suficientă față de automobilul Mercedes, care se deplasa pe aceeași bandă, în aceeași direcție. Ca urmare, l-a tamponat în spate.”

Șoferul, care se face vinovat de producerea accidentului rutier, va fi sancționat cu o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!