Acesta pe bune merită de inclus în lista accidentelor anului, a celor mai neobişnuite, bizare şi poate chiar ieşite din comun situaţii care s-au întâmplat în 2020!

Posesorul unui Rolls-Royce Ghost în mod evident şi-a subevaluat maşina, dacă tot a îndrăznit să fugă de la locul accidentului, după ce a intrat în spatele unui Lamborghini Urus!

Da, se întâmplă în lumea în care trăim ca maşini super scumpe să ajungă uneori implicate în accidente ridicole. Acum câteva ore, pe o stradă liniștită din Walsall, o suburbie a Birmingham-ului, a avut loc un accident care îi poate face pe agenții de asigurări să plângă. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul său, surprins de o cameră de supraveghere, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!