/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Marea Britanie: Conducătorul unui Rolls-Royce Ghost a fugit după ce a lovit un Lamborghini Urus

missing
15 octombrie 2020, ora 16:47

Acesta pe bune merită de inclus în lista accidentelor anului, a celor mai neobişnuite, bizare şi poate chiar ieşite din comun situaţii care s-au întâmplat în 2020!

Posesorul unui Rolls-Royce Ghost în mod evident şi-a subevaluat maşina, dacă tot a îndrăznit să fugă de la locul accidentului, după ce a intrat în spatele unui Lamborghini Urus!

Da, se întâmplă în lumea în care trăim ca maşini super scumpe să ajungă uneori implicate în accidente ridicole. Acum câteva ore, pe o stradă liniștită din Walsall, o suburbie a Birmingham-ului, a avut loc un accident care îi poate face pe agenții de asigurări să plângă. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul său, surprins de o cameră de supraveghere, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram