Poliția informează că toate cele 163 de hramuri sărbătorite miercuri în țară s-au desfășurat în siguranță, doar 80 de persoane au fost sancționate. Cu referire la evenimentele în aer liber care au avut loc la 14 octombrie în mun. Chișinău, oamenii legii spun că pentru niciunul din ele Hotărârile CNESP nu prestabilesc un număr limită de persoane.

Astfel, 63 de persoane au fost documentate pentru huliganism nu prea grav, consum de alcool în locuri publice și nesupravegherea minorilor.

17 conducători auto au fost depistați în timp ce conduceau în stare de ebrietate alcoolică și unul drogat la volan.

Oamenii legii spune că au monitorizat buna desfășurare a evenimentelor organizate în localități, au supravegheat ordinea publică, circulația rutieră, dar și respectarea, de către participanți, a măsurilor de protecție anti Covid-19, în total fiind implicați peste o mie de polițiști și carabinieri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!