/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Miercuri în țară au fost sărbătorite 163 de hramuri. Câte persoane au fost sancționate

missing
15 octombrie 2020, ora 12:22

Poliția informează că toate cele 163 de hramuri sărbătorite miercuri în țară s-au desfășurat în siguranță, doar 80 de persoane au fost sancționate. Cu referire la evenimentele în aer liber care au avut loc la 14 octombrie în mun. Chișinău, oamenii legii spun că pentru niciunul din ele Hotărârile CNESP nu prestabilesc un număr limită de persoane.

Astfel, 63 de persoane au fost documentate pentru huliganism nu prea grav, consum de alcool în locuri publice și nesupravegherea minorilor.

17 conducători auto au fost depistați în timp ce conduceau în stare de ebrietate alcoolică și unul drogat la volan.

Oamenii legii spune că au monitorizat buna desfășurare a evenimentelor organizate în localități, au supravegheat ordinea publică, circulația rutieră, dar și respectarea, de către participanți, a măsurilor de protecție anti Covid-19, în total fiind implicați peste o mie de polițiști și carabinieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram