/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Unul dintre cei mai activi deputați Pro Moldova își anunță susținerea pentru Violeta Ivanov

15 octombrie 2020, ora 17:37

Și deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu și-a anunțat susținerea pentru candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, adăugând că aceasta este poziția lui personală.

„Este opinia mea strict personală și nu o impun la nimeni. Eu personal o respect și o susțin pe doamna Violeta Ivanov, totodată, având respect și față de alți candidați care doresc binele acestei țări. De asemenea, voi respecta decizia partidului, iar politic voi acționa doar în baza acestei decizii”, a anunțat deputatul pe pagina sa de Facebook.

„Ar mai fi și alte argumente, dar cred că mă opresc aici. Nu căutați substraturi ascunse, ele nu există. Este opinia mea strict personală și nu o impun la nimeni”, a adăugat acesta.

Precizăm că și deputații Grupului „Pro Moldova” Corneliu Padnevici și  Gheorghe Brașovschi au anunțat, prin postări pe Facebook, că o susțin pe candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov.

La scurt timp după anunțul celor doi deputați, pe pagina oficială de Facebook a Partidului Pro Moldova a apărut următorul mesaj: „La nivel de partid, am decis că nu-l susținem categoric pe Igor Dodon. Lupta cu această guvernare stângace continuă pentru fiecare om Pro Moldova. Mesajul pentru susținătorii și membrii noștri a fost și rămâne să susțină candidatul care le pare mai potrivit pentru funcția de președinte. Oricine numai nu Dodon. Orice opinie, cu privire la alegerile prezidențiale, exprimată public de către colegii noștri reflectă exclusiv poziția lor personală și nu poziția oficială a Pro Moldova”.

Candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, a venit cu un apel către formațiunile politice care nu au un candidat în acest scrutin, printre care Partidul Comuniștilor, Partidul Democrat și Pro Moldova, îndemnându-i să o susțină.

Contactată de TV8, ex-deputata PCRM Elena Bodnarenco a declarat că partidul Comuniștilor nu va susține niciun candidat în aceste alegeri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram