Și deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu și-a anunțat susținerea pentru candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, adăugând că aceasta este poziția lui personală.

„Este opinia mea strict personală și nu o impun la nimeni. Eu personal o respect și o susțin pe doamna Violeta Ivanov, totodată, având respect și față de alți candidați care doresc binele acestei țări. De asemenea, voi respecta decizia partidului, iar politic voi acționa doar în baza acestei decizii”, a anunțat deputatul pe pagina sa de Facebook.

„Ar mai fi și alte argumente, dar cred că mă opresc aici. Nu căutați substraturi ascunse, ele nu există. Este opinia mea strict personală și nu o impun la nimeni”, a adăugat acesta.

Precizăm că și deputații Grupului „Pro Moldova” Corneliu Padnevici și  Gheorghe Brașovschi au anunțat, prin postări pe Facebook, că o susțin pe candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov.

La scurt timp după anunțul celor doi deputați, pe pagina oficială de Facebook a Partidului Pro Moldova a apărut următorul mesaj: „La nivel de partid, am decis că nu-l susținem categoric pe Igor Dodon. Lupta cu această guvernare stângace continuă pentru fiecare om Pro Moldova. Mesajul pentru susținătorii și membrii noștri a fost și rămâne să susțină candidatul care le pare mai potrivit pentru funcția de președinte. Oricine numai nu Dodon. Orice opinie, cu privire la alegerile prezidențiale, exprimată public de către colegii noștri reflectă exclusiv poziția lor personală și nu poziția oficială a Pro Moldova”.

Candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, a venit cu un apel către formațiunile politice care nu au un candidat în acest scrutin, printre care Partidul Comuniștilor, Partidul Democrat și Pro Moldova, îndemnându-i să o susțină.

Contactată de TV8, ex-deputata PCRM Elena Bodnarenco a declarat că partidul Comuniștilor nu va susține niciun candidat în aceste alegeri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!