/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Chișinău, orașul meu. Cătălin Goria: Trebuie să prețuim orașul în care trăim

missing
15 octombrie 2020, ora 17:17

De șase ani, Chișinău este casa și reporterului Cătălin Goria. A venit în Capitală pentru a-și continua studiile și deși are mai multe locuri preferate, stadionul de lângă casă rămâne a fi cel mai drag.

„Când pășesc pe gazon uit de toate grijile și încerc să scap de toată energia negativă acumulată peste zi”, povestește tânărul.

Cu ocazia împlinirii a 584 de ani, Cătălin îi dorește Chișinăului să fie prețuit și respectat de toți locuitorii. „Indiferent de clasa socială sau politică, toți ne dorim un oraș frumos, curat și accesibil pentru fiecare. De asta trebuie să prețuim orașul în care trăim”, conchide reporterul TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram