Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil, tensiune la Pokrovsk, iar Rusia amenință nuclear! Zelenski: Continuăm la Kursk

Accident grav pe o cale ferată de la Tiraspol. O macara s-a izbit de o locomotivă

missing
16 octombrie 2020, ora 10:33

Accident matinal la Tiraspol. O macara s-a izbit de o locomotivă, chiar pe calea ferată, în dimineața de 16 octombrie. Impactul s-a produs pe motiv că șoferul a ignorat semnalul semaforului, scrie tsv.md.

Macaraua se deplasa spre un șantier. În urma accidentului, macaraua de doborât un gard de beton. La scurt timp, la fața locului a ajuns ambulanța. Șoferul a fost preluat de medici, pentru îngrijiri medicale. Sursa citată spune că șoferul se afla în stare conștientă.

La fața locului a intervenit tehnica specială pentru ca macaraua să fie scoasă de pe calea ferată. Așa-zisa miliție din regiunea transnistreană stabilește toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.