Accident matinal la Tiraspol. O macara s-a izbit de o locomotivă, chiar pe calea ferată, în dimineața de 16 octombrie. Impactul s-a produs pe motiv că șoferul a ignorat semnalul semaforului, scrie tsv.md.

Macaraua se deplasa spre un șantier. În urma accidentului, macaraua de doborât un gard de beton. La scurt timp, la fața locului a ajuns ambulanța. Șoferul a fost preluat de medici, pentru îngrijiri medicale. Sursa citată spune că șoferul se afla în stare conștientă.

La fața locului a intervenit tehnica specială pentru ca macaraua să fie scoasă de pe calea ferată. Așa-zisa miliție din regiunea transnistreană stabilește toate circumstanțele producerii accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!