/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Lexus scoate din vânzare trei modele în Europa, dar LS-ul încă îl mai lasă

missing
16 octombrie 2020, ora 11:00

Lexus va opri vânzările hatchback-ului CT, sedanului IS și coupeului RC în Europa. Compania va vinde stocurile actuale, iar completări cu noi provizii nu se vor mai face, după ce producţia lor în specificaţie locală a fost încetată încă din vară. Un reprezentant al constructorului auto a spus despre asta într-un material pentru Automotive News Europe.

“Este o decizie bazată pe evoluția portofoliului nostru. Dacă vă uitați la vânzările Lexus în Europa și pe piața generală, puteţi observa că evoluția se îndreaptă mai mult spre SUV-uri.”

După cum s-a dat de înţeles, marca japoneză se va concentra acum pe dezvoltarea liniei de crossovere şi SUV-uri. La momentul actual, noul model compact Lexus UX este bestseller. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram