Lexus va opri vânzările hatchback-ului CT, sedanului IS și coupeului RC în Europa. Compania va vinde stocurile actuale, iar completări cu noi provizii nu se vor mai face, după ce producţia lor în specificaţie locală a fost încetată încă din vară. Un reprezentant al constructorului auto a spus despre asta într-un material pentru Automotive News Europe.

„Este o decizie bazată pe evoluția portofoliului nostru. Dacă vă uitați la vânzările Lexus în Europa și pe piața generală, puteţi observa că evoluția se îndreaptă mai mult spre SUV-uri.”

După cum s-a dat de înţeles, marca japoneză se va concentra acum pe dezvoltarea liniei de crossovere şi SUV-uri. La momentul actual, noul model compact Lexus UX este bestseller. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!