/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră europeană: Noul Ford Mustang Mach 1 – cu motor de pe Mustang Bullitt

missing
16 octombrie 2020, ora 14:16

Ford a adus noul Mustang Mach 1 şi în Europa, confirmând astfel că modelul este unul de talie internaţională!

Totuşi, spre deosebire de fratele său în specificaţie americană, maşina care se va vinde pe bătrânul continent va avea un motor uşor deforţat, de fapt fiind exact cel de pe Mustang Bullitt (la fel produce 460 CP/529 Nm), motivul posibil fiind restricţiile de emisii locale.

Modelul de înaltă performanță și în ediție limitată, Mach 1 va fi disponibil în premieră pentru clienții din Europa. Făcându-și debutul european la Goodwood SpeedWeek, care va avea loc în West Sussex, Marea Britanie (chiar în acest weekend), în fața unui public virtual global, Mustang Mach 1 este Mustang-ul de producție cu cea mai bună manevrabilitate de până acum, oferit clienților din Europa. Află mai multe detalii despre model, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram