/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Usatîi îl acuză pe Dodon de cumpărarea voturilor din stânga Nistrului. Reacția politicianului

missing
16 octombrie 2020, ora 16:04

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îl acuză pe Dodon de cumpărarea voturilor din stânga Nistrului, dar și împărțirea alimentelor pentru anumite categorii de cetățeni, pentru ca aceștia să-l voteze la alegeri. Mai mult, acesta susține că primarii din țară sunt intimidați de către Dodon. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă. Pe de altă parte, Dodon spune că în lipsa ofertei concrete pentru oameni și țară, unii contracandidați se ocupă cu bârfele și speculațiile politice.

„Va cumpăra 200 000 de voturi, cel puțin asta este indicația lui Dodon. Se împart produse alimentare prin sate. Acest plan va fi pus în funcție de săptămâna viitoare. Igor Dodon este cel mai mare pericol al Republicii Moldova. Toate aceste lucruri sunt foarte grave pentru Republica Moldova.”, a menționat Usatîi în cadrul conferinței de presă.

De asemenea, Usatîi a mai declarat că mai mulți primari din diferite localități ar fi intimidați la comanda lui Dodon: „Fac acum un apel către toți primarii Republicii Moldova, rog să înțelegeți că astăzi toți aleșii locali s-au obligat să slujească cetățenilor și nu lui Dodon sau unui partid politic. Cunosc foarte bine mesajele cu care vin unii la dumneavoastră, banii care vi se propun și cum se organizează toate aceste procese murdare. Astăzi de la toți primarii din Moldova depinde ce va fi cu Republica Moldova în următorii 4 ani. Dacă ne vom împotrivi fraudărilor, cumpărărilor, vânzărilor, vom salva viitorul Republicii Moldova”, a mai adăugat acesta.

Contactată de TV8, Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon menționat că în lipsa ofertei concrete pentru oameni și țară, unii contracandidați se ocupă cu bârfele și speculațiile politice: „Noi îi înțelegem și îi iertăm. Să fie sănătoși”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram