2 934 017 de buletine de vot vor fi tipărite pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Hotârea a fost aprobată de către Comisia Electorală Centrală în timpul ședinței de astăzi, 17 octombrie.

Amintim că, tirajul buletinelor de vot la alegerile pentru alegerile prezidențiale pentru secțiile de votare din străinătate a fost aprobat de CEC pe 9 octombrie.

Astfel, tirajul buletinelor de vot din străinătate reprezintă un număr total de 556 000 exemplare, dintre care în limba română – 467 600 exemplare şi 88 400 – în limba rusă.

Alegerile predențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie, 2020. În total, în cursa pentru prezidențiale au fost înscriși 8 candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!