/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Ultima oră. „Cod Roșu” de pandemie în raionul Rîșcani. Lista restricțiilor impuse pentru cetățeni

missing
17 octombrie 2020, ora 17:05

Consiliul raional Rîșcani a adoptat în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică „cod roșu” de pandemie, din cauza virusului COVID-19. Acesta va fi instituit pe 19 octombrie și va dura 14 zile.

Astfel, din cauza pandemiei, începând cu ziua de luni vor fi interzise toate ceremoniile: nunți, cumătrii, zile naștere dar și alte evenimente. Au fost interzis evenimentele religioase, în afară de înmormântări și botezuri, dar și acestea pot fi desfășurate doar în prezența a nu mai mult de 10 persoane.

La fel, transportul public nu va circula în zilele de weekend. De asemenea, vor fi anulate toate evenimentele sportive și culturale.

Potrivit documentului, din 22.10.20 se suspendă lucrările tuturor piețelor din raion, dar și a cafenelelor, barurilor, restaurantelor și sălilor de fitness.

Instituțiile de învățământ, în afară de grădinițe, din orașele Rîșcani și Costești, dar și din localitățile Corlăteni și Singureni, vor activa online.

FOTO/ Facebook, Mihail Bagas

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram