Doi cetățeni străini, originari din Ucraina, care se ocupau cu cerșitul în locurile publice, au fost depistați fără acte de identitate în nordul țării, după ce au intrat pe teritoriul Republicii Moldova ilegal. 

În urma verificărilor efectuate de ofițeri, s-a constat că cetățenii străini au eludat punctul de trecere al frontierei de stat.

Dacă va fi dovedită vinovăția, străinii riscă amendă în mărime de până la 37.500 de lei, sau închisoare de până la 2 ani.

Totodată, de către Biroul Migrație și Azil al MAI în privința străinilor au fost inițiate proceduri de returnare cu instituirea interdicțiilor de intrare în țară pe perioade de 5 ani și la demersul Biroului, instanța de judecată a dispus luarea în custodie publică a acestora.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!