/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

FOTO/ Doi ucraineni fără acte de identitate, prinși cerșind în locurile publice. Cum au intrat pe teritoriul Republicii Moldova

missing
17 octombrie 2020, ora 12:23

Doi cetățeni străini, originari din Ucraina, care se ocupau cu cerșitul în locurile publice, au fost depistați fără acte de identitate în nordul țării, după ce au intrat pe teritoriul Republicii Moldova ilegal. 

În urma verificărilor efectuate de ofițeri, s-a constat că cetățenii străini au eludat punctul de trecere al frontierei de stat.

Dacă va fi dovedită vinovăția, străinii riscă amendă în mărime de până la 37.500 de lei, sau închisoare de până la 2 ani.

Totodată, de către Biroul Migrație și Azil al MAI în privința străinilor au fost inițiate proceduri de returnare cu instituirea interdicțiilor de intrare în țară pe perioade de 5 ani și la demersul Biroului, instanța de judecată a dispus luarea în custodie publică a acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram