Orașele tot mai aglomerate ne duc la ideea de a cumpără automobile compacte cu o gardă la sol mai generoasă. Nu de alta, dar anume ele ne oferă șanse mai mari de a găsi mai ușor un spațiu de parcare, dar și posibilitatea de a ne strecura mai ușor în trafic.

Sunt automobile nu foarte mari după dimensiuni, de obicei suficient de dotate și cel mai des doar cu tracțiune față. Ah da, și au un preț mai mic de 20.000 euro. Din acest motiv segmentul crossoverelor compacte cunoaște în ultimii ani creșteri constante de vânzări, iar mulți producători au modele care se află la a doua sau chiar la a treia generație în acest segment.

Unul dintre acestea este noul Peugeot 2008, un model venit de foarte curând în Moldova și care deja se poate vedea destul de des pe drumurile din Chișinău.

Noi am condus versiunea cu motor de 1.2 litri PureTech ce produce 155 de cai putere, cuplat la cutia automată Aisin în opt rapoarte. Modelul este într-o echipare de top GT Line, una care ne-a bucurat cu o sumedenie de dotări interesante.

Prin urmare vă invităm să urmăriți test drive-ul nostru video și galeria foto completă de pe AutoBlog.MD. Pentru mai multe fotografii și stories de la filmări vă invităm să urmăriți Instagram-ul nostru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!