Comisia Electorală Centrală a publicat adresele secțiilor de votare care vor fi deschise pest hotare în ziua alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie. 

Mai jos vedeți adresele secțiilor de vot deschise peste hotare.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, cele mai multe secții de votare vor fi deschise în Italia – 30 de secții, Federația Rusă – 17 de secții, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – 7 secții, România – 13 secții, Spania – 5 secții, SUA – 12 secții. În Turcia – 2 și Ucraina – 2.

Anul acesta, peste 60 de mii de cetățeni moldoveni din diasporă s-au înregistrat în prealabil pentru scrutinul din 1 noiembrie. Este o cifră record, față de prezidențialele din 2016, când s-au înregistrat peste 3500 de moldoveni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!