/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Important pentru moldovenii din diasporă! CEC a făcut publice adresele secțiilor de votare deschise peste hotare

18 octombrie 2020, ora 14:41

Comisia Electorală Centrală a publicat adresele secțiilor de votare care vor fi deschise pest hotare în ziua alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie. 

Mai jos vedeți adresele secțiilor de vot deschise peste hotare.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, cele mai multe secții de votare vor fi deschise în Italia – 30 de secții, Federația Rusă – 17 de secții, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – 7 secții, România – 13 secții, Spania – 5 secții, SUA – 12 secții. În Turcia – 2 și Ucraina – 2.

Anul acesta, peste 60 de mii de cetățeni moldoveni din diasporă s-au înregistrat în prealabil pentru scrutinul din 1 noiembrie. Este o cifră record, față de prezidențialele din 2016, când s-au înregistrat peste 3500 de moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram