Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că a fost semnat contractul de executare a lucrărilor de reparație capitală a străzii Ion Creangă (tronson cuprins între str. Alba-Iulia și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare. Lucrările urmează să fie începute în 2-3 săptămâni.

Durata de execuție a lucrărilor contractate este până în luna martie 2022.

În proiect sunt preconizate lucrări de amenajare a trotuarelor, schimbare a rețelelor de apeduct și canalizare, reparare a carosabilului și reabilitare a rondurilor:
– Piața Dimitrie Cantemir
– Piața Unirii Principatelor.

La prima etapă vor fi schimbate rețelele de apeduct și canalizare, care vor costa aproape 20 de milioane, iar a doua etapă este reparația propriu-zisă a carosabilul, lucrările căruia va costa circa 50 de milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!