/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Ce spune Igor Popa după ce Uniunea Avocaților a inițiat o procedură disciplinară în privința lui

missing
19 octombrie 2020, ora 19:07

„Vlad Filat este un laș care în loc să lupte cu Plahotniuc și Dodon el se luptă cu persoanele care nu au putere și influență”. Aceasta este reacția avocatului Igor Popa după ce Uniunea Avocaților a inițiat o procedură disciplinară în privința lui.

Președintele Comisiei de Disciplină și Etică a Uniunii Avocaților, Mihail Gafton, a menționat astăzi pentru TV 8 că la baza inițierii acestei proceduri disciplinare au fost declarațiile făcute în spațiul public. „Mai departe noi ne expunem după ce examinăm cazul. Atunci vor fi toate argumentele pro sau contra în funcție de ce hotărâre va fi luată”, a menționat Gafton.

Potrivit președintelui Comisiei de Disciplină și Etică al UAM, în funcție de constatările făcute va fi clar ce riscă fostul avocat al lui Filat: avertizare, mustrare, amendă, până la retragerea licenței de avocat – cea mai gravă pedeapsă.

Precizăm că în septembrie Igor Popa a făcut mai multe dezvăluiri publice despre discuțiile cu fostul său client Vlad Filat. Popa a declarat atunci că Filat, ar fi avut mai multe beneficii atunci când se afla în penitenciar și că fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar organizat și o petrecere în închisoare pentru Filat. Mai mult, avocatul a menționat că Filat și Plahotniuc continuă să comunice și acum la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram