Noul Koenigsegg Jesko este un automobil hiper sport exclusiv, chiar mai exclusiv decât Bugatti Chiron, asta pentru că va exista într-un număr mai redus de exemplare, toate fiind deja sold out la doar câteva ore după anunţul său.

Startul livrărilor este programat abia pentru 2023, deşi a fost prezentat în 2019 la Salonul Auto de la Geneva, unde l-am văzut şi noi cât de uimitor arată. Până atunci, compania încă mai dezvoltă şi testează maşina, iar între timp clienţii au acces la un configurator pe care îl pot accesa doar aceştia.

Printre clienţi se numără şi omul de afaceri de origine iraniană Manny Khoshbin, actualmente stabilit în SUA, care are un garaj impresionant de modele. Anume prin intermediul unui vlog realizat de acesta avem ocazia să vedem ce stă în spatele configuratorului cu uşile închise şi ce preţuri se afişează acolo. Citeşte articolul mai departe şi vezi lista de preţuri uimitoare, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!