/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Descoperire neobișnuită în Cimișlia. Trei proiectile de artilerie, găsite pe teritoriul unui depozit

missing
19 octombrie 2020, ora 10:25

O descoperire neobișnuită a fost făcută de către geniști în satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia. Trei proiectile de artilerie au fost găsite de către geniști pe teritoriul unui depozit de colectare a metalului uzat.

Cele trei proiectile de artilerie sunt de 76 de mm și respectiv 85 de mm. De asemenea, au fost găsite, 518 cartușe de calibrul 545. Pentru nimicirea munițiilor, specialiștii au identificat o zonă adecvată în afara orașului Cimișlia.

Misiunea de deminare a fost efectuată de către locotenentul major Aliona Bezman, șefa echipei de deminare din Brigada Dacia, dislocată la Cahul.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram