/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mesajul Zinaidei Greceanîi după ce a fost testată pozitiv la COVID-19

missing
19 octombrie 2020, ora 12:42

Președinta Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a venit cu un mesaj după ce a fost testată pozitiv la noul tip de coronavirus. Aceasta spune că se află sub supravegherea medicului de familie și urmează tratamentul la domiciliu.

„Vă anunț că am fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Din păcate, COVID-19 afectează zilnic mii de oameni din întreaga lume, pentru viața cărora luptă eroii zilelor noastre – medicii. Și eu mă aflu sub supravegherea medicului de familie și urmez tratamentul la domiciliu.

Exprim sincere cuvinte de recunoștință și mulțumire tuturor angajaților sistemului de sănătate pentru sacrificiu și munca titanică pe care o desfășoară, în această perioadă dificilă. Sunteți pe bună dreptate eroii noștri!

În pofida tuturor greutăților generate de această criză pandemică, sunt convinsă că împreună vom reuși să le depășim. Vă doresc tuturor multă sănătate, fiți vigilenți și aveți grijă de familiile voastre și oamenii dragi”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram