Ghinion matinal pentru un șofer din capitală. Mașina acestuia a fost murdărită cu ulei tehnic, glod și chefir. Vandalii i-au lăsat și un mesaj, în care îl acuză că a parcat neregulamentar. Nu știm ce reacție a avut proprietarul, atunci când și-a văzut vehiculul vandalizat, dar în opinia trecătorilor, acesta a fost pedepsit prea dur.

Cătălin GORIA, REPORTER TV8: „Mașina este parcată pe strada Miron Costin în preajma mai multor garaje. Din câte putem observa, uleiul pentru mașini a fost turnat pe geamuri și s-a scurs peste toată mașina. Mai mult, făptașii au i-au murdărit parbrizul cu chefir și glod. Mai mult, aceștia au lăsat și două mesaje cu înjurături la adresa proprietarului.”

Oamenii care locuiesc în vecinătate și trecătorii s-au arătat deranjați și chiar șocați de cele văzute.

“Nu trebuie să răspunzi cu rău, părerea mea este că trebuia de rezolvat după lege.”

“Poliția trebuie să aibă grijă de așa ceva. Da, el nu a parcat corect, dar asta nu înseamnă ce cineva trebuie să-i spargă roțile, geamurile. O amendă și gata.”

Deși l-au criticat pe stăpânul automobilului, pentru că a parcat aiurea, proprietarii garajelor sunt și ei de părere că acesta nu merita așa pedeapsă.

Nu am reușit să vorbim cu proprietarul automobilului, cel mai probabil, acesta încă nu aflase vestea. Respectiv, la primele ore ale dimineții, nici poliția nu fusese sesizată. Cazuri asemănătoare s-au mai întâmplat în capitală, acum câteva zile, atunci când un șofer s-a trezit cu pietre pe mașină.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!