Membri ai clubului local Soviet Classic Garage, care este format din proprietari de automobile sovietice clasice (după cum poate v-aţi dat seama), au început să exploreze ţara nostră cu un Moskvici-2140 care este într-o stare excepţională la anii săi.

În contextul pandemiei nu prea este unde de ieşit cu automobilul personal în străinătate, astfel încât acest sedan va fi pus la încercare pe drumurile locale.

Drept punct de pornire s-a ales nordul Republicii Moldova, un teritoriu care ne-a convins şi pe noi cu frumuseţile sale ascunse, de exemplu în cadrul proiectului Tribut Moldovei sau prin Test Drive-urile noastre. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate fotografiile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!