/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primăria Chișinău va împrumuta de la o bancă autohtonă 261 de milioane de lei, pentru procurarea autobuzelor „ISUZU”

missing
20 octombrie 2020, ora 19:44

Primăria Chișinău va împrumuta de la o bancă comercială autohtonă 261 de milioane de lei, pentru procurarea a o sută de autobuze de către Întreprinderea Municipală ,,Parcul Urban de Autobuze”. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat astăzi, 20 octombrie, un proiect de decizie în acest sens.

Termenul de rambursare este de șapte ani cu o perioadă de grație de 12 luni. Amintim că Primăria Chișinău a desemnat compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret”, câștigătoarea licitației pentru livrarea a o sută de autobuze care vor fi puse în circulație pe străzile din capitală.

Aceasta a oferit prețul de 156 400 dolari pentru un mijloc de transport, echivalentul a 132 300 euro. De asemenea, compania câștigătoare a oferit garanție de cinci ani pentru lotul de autobuze.

Totodată, pe perioada de garanție, producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianți, filtre, etc.; deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram