Primăria Chișinău va împrumuta de la o bancă comercială autohtonă 261 de milioane de lei, pentru procurarea a o sută de autobuze de către Întreprinderea Municipală ,,Parcul Urban de Autobuze”. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat astăzi, 20 octombrie, un proiect de decizie în acest sens.

Termenul de rambursare este de șapte ani cu o perioadă de grație de 12 luni. Amintim că Primăria Chișinău a desemnat compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret”, câștigătoarea licitației pentru livrarea a o sută de autobuze care vor fi puse în circulație pe străzile din capitală.

Aceasta a oferit prețul de 156 400 dolari pentru un mijloc de transport, echivalentul a 132 300 euro. De asemenea, compania câștigătoare a oferit garanție de cinci ani pentru lotul de autobuze.

Totodată, pe perioada de garanție, producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianți, filtre, etc.; deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!