/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Producţia lui BMW i3 a trecut de 200000 de exemplare! Iată cum şi unde se face modelul electric

missing
20 octombrie 2020, ora 15:26

BMW i3 are un succes durabil – în ambele sensuri ale cuvântului. După aproape şapte ani de la momentul lansării sale pe piaţă, modelul compact cu propulsie complet electrică – şi prin urmare fără emisii locale – continuă să fie foarte dorit.

La uzina BMW Group din Leipzig, modelul BMW i3 cu numărul 200.000 a părăsit linia de asamblare acum câteva zile – silenţios ca de obicei. Exemplarul BMW i3s, finisat la exterior în Fluid Black metalizat şi cu accente în BMW i Blue, a fost produs pentru un client din Saxonia şi va fi livrat la filiala BMW din Leipzig.

Din martie 2019, modelele BMW i3 şi i3s sunt disponibile oficial de cumpărat şi pe piaţa din Republica Moldova. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram