BMW i3 are un succes durabil – în ambele sensuri ale cuvântului. După aproape şapte ani de la momentul lansării sale pe piaţă, modelul compact cu propulsie complet electrică – şi prin urmare fără emisii locale – continuă să fie foarte dorit.

La uzina BMW Group din Leipzig, modelul BMW i3 cu numărul 200.000 a părăsit linia de asamblare acum câteva zile – silenţios ca de obicei. Exemplarul BMW i3s, finisat la exterior în Fluid Black metalizat şi cu accente în BMW i Blue, a fost produs pentru un client din Saxonia şi va fi livrat la filiala BMW din Leipzig.

Din martie 2019, modelele BMW i3 şi i3s sunt disponibile oficial de cumpărat şi pe piaţa din Republica Moldova. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!