/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Restaurantele și cafenelele din București, închise. Masca devine obligatorie și în spațiile deschise

missing
20 octombrie 2020, ora 08:48

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, scrie Digi 24.

Această rată de îmbolnăviri, de peste 3, a fost anunțată duminică pentru București, iar luni tendința de agravare a epidemiei a continuat și rata a crescut la 3,19.

Noile restricții, care au intrat în vigoare de astăzi.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a anunțat că au fost luate următoarele decizii pentru București:

1. Masca de protecție este obligatoriu a fi purtată atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise;

2. Unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educației și Cercetării respectiv în „Scenariul Roșu”.

3. Toate activitățile desfășurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.

Aceste măsuri sunt valabile pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 20 octombrie, ceea ce înseamnă că vor dura cel puțin până pe 2 noiembrie inclusiv, când se va face o nouă evaluare a situației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram