Poliștii au identificat tinerii, care s-au lăudat, pe Internet, cu imagini pe care le-au filmat, acum câteva zile, în timp ce efectuau împușcături, când se deplasau într-o mașină. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri, de 19 și, respectiv, 20 de ani, care au procurat pistoalele în mod ilegal. Acum aceștia riscă amenzi de câte 4500 de lei fiecare.

Poliția s-a autosesizat în urma imaginilor postate de tineri, pe rețelele sociale. Oamenii legii au constatat că filmarea a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, pe traseul din apropierea satului Negrești, raionul Strășeni.

Un tânăr de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marca BMW și, împreună cu prietenul său de 19 ani, au efectuat mai multe împușcături chiar în timp ce se deplasau. Ambii au fost aduși la Inspectoratul de Poliție, unde și-au recunoscut fapta și au declarat că pistoalele de semnalizare au fost procurate… ilegal.

„-Ce tip de pistol era și dacă ați avut documente pentru el? -Era pistol de semnalizare. Nu am știut că e nevoie de documente și nu le-am avut”.

Oamenii legii au ridicat armele, iar acum tinerii urmează să fie documentați pentru fapta lor. Aceștia riscă amenzi de până la 4500 de lei pentru fiecare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!