Școlile în care se vor organiza alegeri prezidențiale pe 1 noiembrie vor fi închise a doua zi pentru dezinfectare. Astfel, elevii vor face lecțiile online. Despre aceasta a declarat ministrul educației Igor Șarov în cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 21 noiembrie.

Totodată, potrivit ministrului, din totalul de 1240 de instituții educaționale din țară, în 1227 procesul educațional se desfășoare fizic. De asemenea, 13 instituții educaționale și alte 305 clase se află în carantină în prezent.

Din numărul total de elevi – 265 au fost testați pozitiv la virusul COVID-19, iar din numărul total de cadre didactice – 338 au fost confirmate pozitiv la noul tip de coronavirus.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!