Un  bărbat de 33 de ani dat în căutare de către polițiștii de frontieră pentru trecerea ilegală a fost reținut la Bălți.

În baza informațiilor operative deținute de către polițiștii de frontieră, în cooperare cu angajații Inspectoratului de Poliție Bălți au fost demarate cercetări pe marginea identificării și reținerii unui locuitor al municipiului Bălți, în vârstă de 33 de ani. Cauza penală a fost inițiată în anul 2016. Acesta este învinuit, potrivit art. 362 al.(1) al Codului Penal al Republicii Moldova, de trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova, prin eludarea de la controlul acesteia.

Astfel, la începutul acestei săptămâni, angajații Direcției regionale Nord au acționat conform atribuțiilor de serviciu și au reținut persoana respectivă. Mai mult, bărbatul nu este la prima sa abatere de la lege, acesta figurează și în alte cauze penale. Audiată, persoana a comunicat că în tot acest timp s-a aflat pe teritoriul Republicii Moldova, însă a ignorat cerințele oamenilor legii.

În repercursiune, bărbatul a fost escortat la Procuratura raionului Soroca, pentru ulterioara desfășurare a acțiunilor de urmărire penală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!