A debutat într-un final, în SUA, în această (pentru noi) noapte! Legendarul model HUMMER se întoarce pe piaţă într-o nouă formă – electrică! Şi nu sub propria marcă cum exista anterior în cadrul concernului General Motors, ci adoptată sub aripa GMC.

Şi dacă în viitor vă veţi orienta spre achiziţia unui electromobil robust cu capacităţi practice, în off-road şi în afara acestuia, oferta propusă de noul GMC HUMMER EV trebuie analizată neapărat! Deşi nu este un vehicul deloc ieftin!

Designul maşinii este unul original, însă unele forme aduc totuşi aminte de generaţiile vechi HUMMER. La momentul de faţă nu se intră în detalii, ci se anunţă doar unele date. De exemplu, mărimile sunt necunoscute pentru a face comparaţie cu vreun model actual. Citeşte articolul mai departe şi află cât va costa maşinăria, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!