/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

Premieră: Noul GMC HUMMER EV – cel mai tare pickup electric prezentat în 2020

missing
21 octombrie 2020, ora 09:57

A debutat într-un final, în SUA, în această (pentru noi) noapte! Legendarul model HUMMER se întoarce pe piaţă într-o nouă formă – electrică! Şi nu sub propria marcă cum exista anterior în cadrul concernului General Motors, ci adoptată sub aripa GMC.

Şi dacă în viitor vă veţi orienta spre achiziţia unui electromobil robust cu capacităţi practice, în off-road şi în afara acestuia, oferta propusă de noul GMC HUMMER EV trebuie analizată neapărat! Deşi nu este un vehicul deloc ieftin!

Designul maşinii este unul original, însă unele forme aduc totuşi aminte de generaţiile vechi HUMMER. La momentul de faţă nu se intră în detalii, ci se anunţă doar unele date. De exemplu, mărimile sunt necunoscute pentru a face comparaţie cu vreun model actual. Citeşte articolul mai departe şi află cât va costa maşinăria, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram