Furtună devastatoare, în Turcia. Rafalele de vânt, ploia și grindina au lovit, ieri, orașul Antalya. O tânără de 28 de ani a decedat, după ce a fost lovită de o bară metalică, desprinsă din carcasa unei stații de așteptare.

Potrivit presei locale, vântul a smuls mai multe acoperișuri, copaci, iar câteva automobile au fost avariate. Și unele zone agricole au fost făcute una cu pământul de grindină și vântul puternic.

Acum câteva săptămâni, o furtună cu grindină a făcut prăpăd și în Istanbul. În doar câteva minute, străzile orașului au fost acoperite de bucăți de gheață, zeci de mașini au fost avariate, iar unele șosele au fost înghițite de șuvoaie.

Atunci, autoritățile au avertizat localnicii că astfel de episoade ar mai putea avea loc în următoarea perioadă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!