/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Furtună devastatoare în Antalya. O tânără de 28 de ani a murit, după ce o bară metalică a căzut peste ea

missing
21 octombrie 2020, ora 07:15

Furtună devastatoare, în Turcia. Rafalele de vânt, ploia și grindina au lovit, ieri, orașul Antalya. O tânără de 28 de ani a decedat, după ce a fost lovită de o bară metalică, desprinsă din carcasa unei stații de așteptare.

Potrivit presei locale, vântul a smuls mai multe acoperișuri, copaci, iar câteva automobile au fost avariate. Și unele zone agricole au fost făcute una cu pământul de grindină și vântul puternic.

Acum câteva săptămâni, o furtună cu grindină a făcut prăpăd și în Istanbul. În doar câteva minute, străzile orașului au fost acoperite de bucăți de gheață, zeci de mașini au fost avariate, iar unele șosele au fost înghițite de șuvoaie.

Atunci, autoritățile au avertizat localnicii că astfel de episoade ar mai putea avea loc în următoarea perioadă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram