Pus în mişcare de un sistem e4WD cu trei motoare proiectat de GM și moduri de conducere avansate, selectabile, noul GMC HUMMER EV va fi un “ultimate off-road EV supertruck”, cu caracteristici cu totul noi dezvoltate pentru a-l ajuta la cucerirea obstacolelor și terenului dur.

“GMC a fost de mult timp un lider în camionetele de calitate profesională și noul GMC HUMMER EV va contribui la stabilirea de noi standarde în ceea ce privește capacitatea, manevrabilitatea și controlul șoferului. Scopul nostru a fost să dezvoltăm cel mai capabil pick-up off-road din fabrică de pe piață. Suntem încântați să arătăm lumii ce pot face mai mult de 100 de ani de cunoștințe despre pickup-uri atunci când dispune de o aplicaţie EV”, a declarat Al Oppenheiser, inginer șef al proiectului HUMMER EV.

Sistemul unic e4WD cu vectorizare a cuplului va permite o manevrabilitate și o tracțiune cum nu a mai oferit vreodată GM pe un produs și ar trebui să permită vehiculului să ajungă la destinații noi prin cele mai dificile terenuri, cu capabilități de a urca în rampe sau coborî în pante cu un unghi de până la 60 de grade, să cucerească verticale de 18 inci și să meargă fără probleme prin vaduri de apă cu o adâncime de peste 600 mm. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!