Interpreta Natalia Gordienco se gândește să intre în politica moldovenească. Cântăreața spune că s-a gândit serios la acest lucru încă acum trei ani, dar nu a făcut primul pas spre politică deocamdată.

Într-un interviu recent interpreta susține că are ambiții de a face ceva pentru țară.

Îmi este interesantă politica. Acum trei ani m-am gândit serios la faptul că este timpul să încerc să mă manifest în politică. Dar într-o discuție privată, când am declarat sigură pe sine că după showbiz pot să nu mă tem de „murdărie”, mi s-a răspuns: „Crede-mă, în politică totul este mult mai rău”. Așa și nu am făcut acest pas, dar mi-au rămas ambițiile de a face ceva pentru țară”, a menționat Gordienco.

Anii trec și trebuie să mă grăbesc. Sunt o persoană adecvată și nu voi sări pe scenă la 45 de ani în fustă scurtă. Totul are timpul său”, a mai spus cântăreața.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!