/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 795: Atac cu drone! ISW dezvăluie planul Rusiei în Moldova, iar Kievul are vești proaste de pe front

Interpreta Natalia Gordienco este interesată de politică. „Totul are timpul său”

missing
22 octombrie 2020, ora 13:38

Interpreta Natalia Gordienco se gândește să intre în politica moldovenească. Cântăreața spune că s-a gândit serios la acest lucru încă acum trei ani, dar nu a făcut primul pas spre politică deocamdată.

Într-un interviu recent interpreta susține că are ambiții de a face ceva pentru țară.

Îmi este interesantă politica. Acum trei ani m-am gândit serios la faptul că este timpul să încerc să mă manifest în politică. Dar într-o discuție privată, când am declarat sigură pe sine că după showbiz pot să nu mă tem de „murdărie”, mi s-a răspuns: „Crede-mă, în politică totul este mult mai rău”. Așa și nu am făcut acest pas, dar mi-au rămas ambițiile de a face ceva pentru țară”, a menționat Gordienco.

Anii trec și trebuie să mă grăbesc. Sunt o persoană adecvată și nu voi sări pe scenă la 45 de ani în fustă scurtă. Totul are timpul său”, a mai spus cântăreața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram