/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Maia Sandu îl cheamă din nou la dezbateri pe Igor Dodon

missing
22 octombrie 2020, ora 11:39

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îl invită din nou pe candidatul independent Igor Dodon la dezbateri publice electorale. În opinia candidatei, oamenii au dreptul să cunoască ce a făcut pentru ei președintele țării timp de patru ani și cum are de gând să rezolve problemele concrete ale familiilor, tinerilor, agricultorilor, medicilor, profesorilor, pensionarilor.

Invitația este pentru marți, pe 27 octombrie, la ora 10:00.

Îl chemăm pe Dodon la o dezbatere despre cele mai urgente și importante probleme prin care trec oamenii. Înțelegem că Dodon nu are răspunsuri referitoare la conținutul „kulioacelor” primite și nici la costul concediilor în țări exotice. De aceea, îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice. Dodon nu poate pretinde la un nou mandat dacă nu vine cu o viziune clară despre crearea locurilor de muncă, majorarea salariilor și creșterea nivelului de trai”, menționează cei de la PAS.

Purtătoarea de cuvânt a candidatului independent Igor Dodon, Ludmila Muntean, a declarat pentru tv8.md că Dodon a răspuns încă acum două săptămâni acestei invitații. „În turul II se vor întâlni, dacă va fi turul II și dacă doamna Sandu va ajunge în turul II”, a menționat Muntean.

Anterior, pe 9 octombrie, Maia Sandu l-a mai invitat o dată pe Igor Dodon la dezbateri, însă candidatul a refuzat propunerea.

Totodată, Maia Sandu a declarat public că va participa la dezbateri electorale doar cu Igor Dodon, iar cel din urmă nu a spus clar dacă va participa sau nu la dezbateri în acest scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram