/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ofițerii CNA fac percheziții la Consulatul Republicii Moldova din București

missing
22 octombrie 2020, ora 16:15

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează percheziții la Constulatul Republicii Moldova din București.

Contactați de TV8, reprezentanții Centrului Național Anticorupție au declarat că ofițerii efectuează acțiuni de urmărire penală la Consulatul Republicii Moldova din București în cadrul unei cauze penale, pornite pe faptul abuzului de serviciu, comis de către foști angajați ai misiunii diplomatice. La moment sunt audiate persoane și sunt ridicate documente pentru a fi verificate.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă că Centrul Național Anticorupție a efectuat acțiuni de urmărire penală la Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova la București în cadrul unei cauze penale pornite pe numele unui fost angajat al ambasadei.

În cadrul acestor acțiuni au fost audiate persoane și au fost preluate un set de materiale pentru verificări suplimentare și pentru documentarea cauzei. În perioada respectivă activitatea misiunii diplomatice nu a fost afectată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram