Tirajul noului GMC HUMMER EV Edition 1 s-a epuizat în doar o oră! Este vorba despre cel care poate fi rezervat pentru întreg anul 2021.

Asta înseamnă că la momentul de faţă şi până în toamna anului 2021, atunci când vor începe livrările ediţiei speciale de start, precomenzi practic nu mai pot fi făcute!

Vă puteţi convinge de asta prin a vedea site-ul oficial de rezervări al GMC, acolo unde se menţionează că modelul de ediţie specială de start nu mai este disponibil. Precomenzile sau înregistrarea în rând i-a costat pe cei interesaţi, inclusiv de această maşină, doar 100 de dolari! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!