În Ucraina nu vor fi introduse noi restricții și nu va fi prelungită carantina, a anunțat președintele ucrainean Vladimir Zelinski, care a precizat că va fi produs un vaccin împotriva virusului COVID-19.

Vladimir Zelinski consideră că restricțiile stricte ar putea afecta economia Ucrainei.

Totodată, președintele Ucrainei a menționat că echipamentele medicale vor fi suplimentate, scrie Unian.

Referindu-se la producerea vaccinului împotriva infecție, oficialul a declarat că studiile au durat aproximativ  jumătate de an.

„Trebuie să fie efectuate și trebuie să fie studii clinice. Dar este unic. Au fost făcute testări, doar că nu pe oameni. Nu pot vorbi despre termeni. Dacă va fi aprobată o altă vaccină mai înainte, o să o cumpărăm”, a declarat Vladimir Zelinski într-un interviu pentru patru posturi TV din Ucraina.

Precizăm că în ultimele 24 de ore, în Ucraina au fost raportate peste 7000 de cazuri, dintre care 631 de cazuri au fost înregistrate la Kiev.

Numărul total de cazuri de COVID-19 este 322 879.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!