/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Update: Accidentul îngrozitor de la Briceni: Un camion cu 20 de tone de pietriș a tamponat patru mașini. Trei oameni, răniți

missing
22 octombrie 2020, ora 12:35

UPDATE 12:30 // Trei oameni au fost rănii în urma accidentului de la Briceni, care s-a produs în această dimineață.

Potrivit informațiilor, incidentul s-a produs după ce un camion cu 20 de tone de pietriș a tamponat patru automobile care erau parcate pe marginea unui drum.

În consecință, doi șoferi și un pasager, o femeie de 53 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident grav s-a produs cu puțin timp în urmă la Briceni, unde au fost implicate mai multe mijloace de transport, printre care un camion. 

Am contactat ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție din Briceni, Svetlana Talpă, însă aceasta a declarat că deocamdată nu se cunosc mai multe detalii, precizând că polițiștii au intervenit la fața locului.

Din imaginile postate pe o rețea de socializare se poate vede că mai multe mijloace de transport au fost grav avariate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram