După anunțul lui Sergiu Sîrbu și Grigore Repesciuc a anunțat că părăsește grupul parlamentar Pro Moldova. O declarație în acest sens a publicat pe pagina sa de Facebook.

„Stimați prieteni, colegi, frați de idei și planuri. Vin cu un anunț important și asumat și declar că am decis să părăsesc grupul parlamentar PRO MOLDOVA, iar în continuare voi activa ca deputat neafiliat. Tot ce am făcut, ce avem în gând să facem împreună cu susținătorii mei și în binele alegătorilor, rămâne în vigoare”, a scris Repesciuc.

https://tv8.md/2020/10/23/un-parlamentar-paraseste-pro-moldova-vom-continua-colaborarea-dar-din-calitatea-de-deputat-neafiliat/

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!