Modelul FIAT 500 este un automobil compact, mai mult orientat pentru a fi utilizat în zonele urbane, unul care există într-o caroserie tip hatchback cu acoperiş tare şi în alta decapotabilă cu acoperiş textil retractabil pe toată lungimea sa.

Asemenea variante există şi pentru noua generaţie care a debutat relativ recent, iar acum în listă se adaugă o a treia, cu patru uşi, numită simplu – “3+1”.

Formula “3+1” vine de la prezenţa pe această variantă a patru uşi, trei portiere şi hayonul. Exact, trei portiere, a treia fiind una compactă care a fost adăugată de partea laterală dreaptă a maşinii, cu deschidere contra direcţiei de mişcare în stilul limuzinelor Rolls-Royce, soluţie care a fost văzută una mai comodă pentru accesul pe bancheta din spate. Află mai multe, dar şi ce preţ de start are această maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!