/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră: Noul FIAT 500 3+1 – pentru acces mai comod în spate

missing
23 octombrie 2020, ora 13:10

Modelul FIAT 500 este un automobil compact, mai mult orientat pentru a fi utilizat în zonele urbane, unul care există într-o caroserie tip hatchback cu acoperiş tare şi în alta decapotabilă cu acoperiş textil retractabil pe toată lungimea sa.

Asemenea variante există şi pentru noua generaţie care a debutat relativ recent, iar acum în listă se adaugă o a treia, cu patru uşi, numită simplu – “3+1”.

Formula “3+1” vine de la prezenţa pe această variantă a patru uşi, trei portiere şi hayonul. Exact, trei portiere, a treia fiind una compactă care a fost adăugată de partea laterală dreaptă a maşinii, cu deschidere contra direcţiei de mişcare în stilul limuzinelor Rolls-Royce, soluţie care a fost văzută una mai comodă pentru accesul pe bancheta din spate. Află mai multe, dar şi ce preţ de start are această maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram