/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sergiu Sîrbu părăsește „Pro Moldova”: „Vom continua colaborarea, dar din calitatea de deputat neafiliat”

missing
23 octombrie 2020, ora 16:57

Deputatul Sergiu Sîrbu a declarat că a părăsit grupul parlamentar „Pro Moldova” și că va continua colaborarea cu fracțiunea, dar din calitatea de deputat neafiliat. Anunțul a fost făcut pe 23 octombrie pe rețelele sociale. 

„Stimați prieteni, colegi! Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puși în situația de a face un pas înapoi. Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar „Pro Moldova”. Vom continua colaborarea dar din calitatea mea de deputat neafiliat. Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional dar asta acum mai puțim contează. Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară”, a scris Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Sergiu Sîrbu

Solicitat pentru un comentariu, președintele „Pro Moldova” Andrian Candu nu a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram