Soția deputatului PSRM Adrian Lebedischi s-a cu o funcție în cadrul Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare. Aceasta este noul director al instituției.

Informația fost plasată pe site-ul Ministerului Sănătății, unde se precizează că Veronica Lebedinschi este învingătoarea concursului.

„În conformitate cu decizia Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare, învingătoare a concursului a fost desemnată dna Veronica Lebedinschi”, se arată pe pagina Ministerului Sănătății.

ZdG scrie că unul din fratele deputatului, Cornel Lebedinschi, a fost promovat recent, la 8 martie 2020 în funcția de secretar de stat la Ministerul de Interne.

Iar alt fratele al lui Adrian Lebedinschi, Maxim Lebedinschi, este actualul secretar al Comisiei Electorale Centrale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!