O clipă de neatenție putea să coste viața unei femei, care traversa strada, pe trecerea de pietoni. În timp ce două autoturisme s-au oprit, pentru a o lăsa să treacă în siguranță, șoferul dintr-o altă mașină nu ar fi observat-o și s-a izbit puternic în automobile din față. În urma impactului, un vehicul a fost aruncat la câțiva metri.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 13:00 pe strada Calea Orheiului din Capitală. O femeie trecea drumul la trecerea de pietoni, iar un automobil de model Mitsubishi și un Volvo s-au oprit să-i cedeze. Ambele, însă, au fost lovite violent, din spate, de o altă mașină.

„Îmi pare bine că doamna nu a reușit și nu a ajuns în dreptul meu că a fost o lovitură foarte puternică, deoarece pe mine m-a aruncat peste zebră. Eu nici nu am reușit să observ lucrul acesta”.

Șoferița dintr-o Honda, care a provocat carambolul, și-a recunoscut vina.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, șoferul vinovat riscă șase puncte de penalizare, dar și o amendă de 1500 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!