/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Trei mașini s-au ciocnit în lanț pe strada Calea Orheiului din Chișinău. Cum s-a produs accidentul

23 octombrie 2020, ora 20:33

O clipă de neatenție putea să coste viața unei femei, care traversa strada, pe trecerea de pietoni. În timp ce două autoturisme s-au oprit, pentru a o lăsa să treacă în siguranță, șoferul dintr-o altă mașină nu ar fi observat-o și s-a izbit puternic în automobile din față. În urma impactului, un vehicul a fost aruncat la câțiva metri.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 13:00 pe strada Calea Orheiului din Capitală. O femeie trecea drumul la trecerea de pietoni, iar un automobil de model Mitsubishi și un Volvo s-au oprit să-i cedeze. Ambele, însă, au fost lovite violent, din spate, de o altă mașină.

„Îmi pare bine că doamna nu a reușit și nu a ajuns în dreptul meu că a fost o lovitură foarte puternică, deoarece pe mine m-a aruncat peste zebră. Eu nici nu am reușit să observ lucrul acesta”.

Șoferița dintr-o Honda, care a provocat carambolul, și-a recunoscut vina.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, șoferul vinovat riscă șase puncte de penalizare, dar și o amendă de 1500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram