/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/FOTO. VIDEO/ UPDATE. Un depozit din satul Bălțata, cuprins de flăcări. Cinci echipaje de pompieri la fața locului

23 octombrie 2020, ora 09:19

O construcție a luat foc în această dimineață în satul Bălțata din raionul Criuleni. 80 la sută din acoperiș este distrus total de flăcări.

La fața locului, două echipaje de pompieri luptă cu focul.

UPDATE: LILIANA PUȘCAȘU, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IGSU: „Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:15. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că arde un angar care se face mâncare pentru iepuri. Nu au fost raportate victime, la fața locului au intervenit cinci echipaje de salvatori și pompieri. Deja incediul este localizat către ora 9 și 24 de minute. 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram