Deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari spune că nu vor mai urma plecări din grupul politic, adăugând că are asiguri din partea colegilor rămași. Declarația a fost făcute în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV 8.

„Din ceea ce spun colegii mei spun următoare plecare nu va fi. Cei care sunt cu noi ne asigură că sunt cu noi”, a menționat parlamentarul.

Întrebat dacă va părăsi sau nu Grupul Pro Moldova, acesta a declarat ferm că nu. „Am creat această formațiune politică pentru anumite lucruri care ne și unesc și să rămânem în continuare să dezvoltăm formațiunea”, a adăugat Cebotari.

Cât despre plecările de astăzi, deputatul a menționat: „Nu pot să vorbesc din numele lor. Sper că aceasta nu vorbește despre schimbarea viziunilor și valorilor pe care noi le-am promovat în toată această perioada. Cred că se va vedea după cum va fi exercițiul de vot. Sper că nu se va crea o majoritatea parlamentară așa cum se vorbește pe culoarele Parlamentului”.

Precizăm că astăzi, și deputații Ruxanda Glavan, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur și-au anunțat plecarea din Grupul Pro Moldova, declarând că vor activa în continuare în calitate de deputați neafiliați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!