Noul şi vechiul Land Rover Defender au fost comparate în habitatul lor natural. Colegul nostru Mat Watson s-a angajat să afle dacă tehnologiile moderne de la bordul noii generații pot bate experiența şi agregatele clasice care şi-au dovedit fiabilitatea pe parcursul a câtorva ani buni, anterior.

SUV-urile au participat în mai multe probe prin care le-au fost puse la încercare şasiurile, dar şi sistemele de asistenţă (cine le are :). Într-un final, câştigător în test a devenit modelul care a adunat cele mai multe puncte.

Astfel, într-o oarecare măsură, rezultatele arată cât de mult sau de câte ori a evoluat noul faţă de vechiul model, care a stat pe piaţă din 1990 şi până în 2016. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!